LWPM Comfort Module

  • Status Closed
  • Percent Complete
    100%
  • Task Type Błąd
  • Category Moduł
  • Assigned To
    LWPM
  • Operating System wszystkie
  • Priority Medium
  • Reported Version v0.6d
  • Due in Version v0.7
  • Votes
  • Private
Attached to Project: LWPM Comfort Module
Opened by LWPM - 23.09.2019
Last edited by LWPM - 01.10.2019

FS#394 - Nie działa zapis parametru 3FE

parametr nie ma wartości domyślnej (!)

Closed by  LWPM
01.10.2019 09:53
Reason for closing:  Naprawione
Admin
LWPM commented on 23.09.2019 11:12
Patryk Frączek commented on 23.09.2019 14:43

A co to za parametr?

Paweł Wyskup commented on 23.09.2019 19:29

Bez tego parametru moduł przestawał działać po 30s po wyłączeniu zapłonu. By zadziałał musiałem go wyciągnąć i włożyć. I tak za każdym razem.

Patryk Frączek commented on 23.09.2019 20:29

Ooo. Czyli sie nie wybudzał? Ale to pewnie zależne od konfiguracji auta bo u siebie tego nie zauwazylem.

Paweł Wyskup commented on 23.09.2019 20:33

Niee
Cała akcja zaczęła się jak wysłałem na serwis moduł bo nie chciał się aktualizowac (wina Windowsa).
I moduł z wesji 1.0 zaktualizował się do wesji 1.1A.
Nie wiem co Łukasz z nim robim ale jak wrócił z serwisu to problemy się zaczęły.
Konfiguracja auta nie ma nic do rzeczy (sprawdzane na dwóch autach). :))

Admin
LWPM commented on 23.09.2019 21:05

moduł był v1.0, ale wgrałem nie to co trzeba i zrobiłem z niego v1.1 co oczywiście nie zadziałało

Na szczęście tym wpisem w konfigurację można to poprawić :)

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing